Hoeve Rapenburg

🥔 Puur en eerlijk Zeeuws

🥩 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Verse friet van de beste leveranciers 🥔

Uw gasten genieten binnenkort van de verse friet van een van de beste leveranciers in de regio Meliskerke. Voor verse friet uit Zeeland kiest u dan ook voor de uitstekende kwaliteit die wij u kunnen bieden. Benieuwd naar onze verse friet voor de horeca en wilt u direct een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op.

Ervaar verse friet van de beste leveranciers in Zeeland

Wij combineren akkerbouw met veehouderij. We telen onze aardappelen op Walcheren. Hier groeien ze direct op de Zeeuwse klei. Na de oogst worden de aardappelen tot de winter opgeslagen om deze vervolgens te verwerken. De aardappelen worden volautomatisch geschild en waar nodig met de hand. Na het wassen van de aardappelen worden frieten gesneden en de kleine stukjes worden eruit gezeefd. Aansluitend worden de frieten gespoeld en wordt overtollig water verwijderd. Doordat we vanaf de groei tot aan het eindproduct het gehele proces bewaken, kunnen we altijd uitstekende en stabiele kwaliteit bieden.

Meer dan alleen verse friet voor de horeca in Zeeland

Hoeve Rapenburg is niet alleen een van de beste leveranciers van verse friet uit de regio Meliskerke. Ook voor ambachtelijk klaargemaakt vers vlees bent u bij ons aan het juiste adres. Het vlees is afkomstig van eigen kalveren waardoor we de beste leefomstandigheden van de dieren kunnen garanderen.

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Geniet van onze friet

Verse friet voor de horeca in Zeeland koopt u natuurlijk bij ons. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de verse friet van onze leveranciers of wilt u meer weten over onze andere producten voor de horeca? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

U bereikt ons door te bellen naar +31 6 42 07 62 73 of stuur een e-mail naar info@hoeverapenburg.nl.