Hoeve Rapenburg

🥔 Puur en eerlijk Zeeuws

🥩 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Horeca leverancier
uit Zeeland 🥔🥩

Hoeve Rapenburg is uw horecaleverancier uit Meliskerke in Zeeland met eerlijke en pure producten, geheel van eigen teelt. Of u nu smakelijk vlees of de lekkerste frieten zoekt voor uw horecabedrijf, bij ons kunt u terecht. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten of wilt u direct een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op.

Uw betrokken horecaleverancier in Zeeland

Hoeve Rapenburg is uw horecaleverancier in Zeeland als het gaat om de beste frieten van Zeeuwse grond en puur en eerlijk vlees. We telen onze aardappelen zelf en het vlees is afkomstig van eigen kalveren. Doordat we volledig grip hebben op het gehele proces, zijn we altijd op de hoogte van de oorsprong van de producten. Daarbij kunnen we ook de kwaliteit garanderen. De aardappelen groeien op Walcheren, op echte Zeeuwse kleigrond. Dit levert heerlijke aardappelen op, waar we de lekkerste frieten van maken. U kunt ook geschilde en ongeschilde aardappelen kopen, waarvan u zelf uw verse frieten snijdt. Het kalfsvlees wordt op ambachtelijke wijze geheel naar wens klaargemaakt.

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Plaats uw bestelling

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over onze producten? Aarzel niet en neem gerust contact op met deze horecaleverancier in Meliskerke, Zeeland.

U bereikt ons door te bellen naar +31 6 42 07 62 73. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@hoeverapenburg.nl.