Hoeve Rapenburg

🥔 Puur en eerlijk Zeeuws

🥔 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Zeker Zeeuws friet met schil 🥔

Hoeve Rapenburg is uw adres in Meliskerke wanneer u Zeker Zeeuws friet met schil wilt kopen. We telen en verwerken onze aardappelen zelf. Hierdoor kunnen we u een puur en eerlijk product bieden, uiteraard van uitstekende kwaliteit.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of plaats direct een bestelling.

Zeker Zeeuws friet met schil kopen

Zeker Zeeuws friet met schil koopt u bij Hoeve Rapenburg. We telen en verwerken de aardappelen zelf. Hierdoor kunnen we altijd kwaliteit waarborgen. Al tijdens de groei houden we de aardappelen goed in de gaten. We dienen voedingsstoffen op gezette tijden toe waardoor wij de bakkwaliteit en de smaak op een gunstige wijze weten te beïnvloeden. Onze aardappelen worden op Walcheren geteeld, daar waar de typische Zeeuwse klei in de grond zit. Het telen in eigen regio, in eigen hand en in de Zeeuwse klei maakt van onze frieten een echt streekproduct met een unieke, ambachtelijke en bovenal verse smaak!

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Kom eens langs op onze boerderij

Wilt u meer informatie over onze Zeker Zeeuwse friet met schil of wilt u direct bestellen bij ons in Meliskerke? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 42 07 62 73 of stuur een e-mail naar info@hoeverapenburg.nl.