Hoeve Rapenburg

🥔 Puur en eerlijk Zeeuws

🥔 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Zeeuwse friet 🥔

Voor de lekkerste Zeeuwse friet moet u zeker de frieten van Hoeve Rapenburg uit Meliskerke proeven. Wij gebruiken de lekkerste aardappelen, geheel van eigen teelt. Die kwaliteit proeft u direct terug in onze Zeeuwse friet. Wilt u graag meer informatie of wilt u direct bestellen?

Neem dan contact met ons op.

De lekkerste Zeeuwse friet

Hoeve Rapenburg maakt Zeeuwse friet van aardappelen die op Walcheren in de kleigrond worden geteeld. Direct vanaf de eerste groei houden we onze aardappelen in de gaten. Zo kunnen we altijd direct de juiste voedingsstoffen toedienen. De aardappelen worden aan het einde van het seizoen geoogst en tot de winter opgeslagen. Dan is het tijd om ze te verwerken. Ook daarbij hebben we het gehele proces in eigen beheer. We maken diverse aardappelproducten, van friet in zak en geschilde aardappelen tot aan gewassen en ongewassen aardappelen evenals consumptieaardappelen.

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Neem gerust contact met ons op

Ook voor vers vlees uit Meliskerke, Zeeland, kunt u bij ons terecht. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over onze producten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

U bereikt ons door te bellen naar +31 6 42 07 62 73 of stuur een e-mail naar info@hoeverapenburg.nl.