Hoeve Rapenburg

🥩 Puur en eerlijk Zeeuws

🥩 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Vers vlees
uit Zeeland 🥩

Wij bieden heerlijk vers vlees uit Zeeland. Ons bedrijf uit Meliskerke combineert akkerbouw en veehouderij. We bieden u hierdoor heerlijk vlees van eigen kalveren. Wilt u vers vlees kopen uit Zeeland?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of bestel direct.

Heerlijk vers vlees uit Zeeland kopen

De dieren die bij ons in de stal staan zijn afkomstig van de melkveehouderij. Elke melkkoe krijgt bijna ieder jaar een kalfje. De kalveren die niet opgroeien tot melkkoe komen bij ons in de stal. Dan worden ze gevoerd met maïs, aardappelsnippers, frietresten uit eigen verwerking en hoogwaardig krachtvoer. We verwerken het vlees zelf, geheel op ambachtelijke wijze en volledig naar wens van de klant. Door het gehele proces zelf in de hand te houden, kunnen we uitstekende leefomstandigheden van de dieren en kwaliteit van het vlees waarborgen. Gaat u vers vlees kopen uit Zeeland bij Hoeve Rapenburg, dan geniet u van puur en eerlijk vlees.

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Proef onze heerlijke producten

Kiest u voor Hoeve Rapenburg om vers vlees te kopen uit Meliskerke, Zeeland? Dan neemt u contact met ons op om een bestelling te plaatsen. Ook bieden we u de lekkerste frieten van door onszelf geteelde aardappelen op de Zeeuwse klei. Uiteraard staan we u ook graag te woord wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst.

U bereikt ons door te bellen naar +31 6 42 07 62 73 of stuur een e-mail naar info@hoeverapenburg.nl.