Hoeve Rapenburg

🥩 Puur en eerlijk Zeeuws

🥩 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Kalfsvlees
uit Zeeland 🥩

Voor het lekkerste kalfsvlees in Zeeland kiest u voor het vlees van Hoeve Rapenburg uit Meliskerke. Wij hebben onze eigen veehouderij waarbij we altijd de beste kwaliteit kunnen waarborgen.

Wilt u kalfsvlees kopen uit Zeeland of heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Het beste kalfsvlees uit Zeeland

In 2009 zijn we gestart met het houden van rosékalveren die vanaf 2018 zelf verkocht worden in Zeeland. Onze kalveren zijn afkomstig van de melkveehouderij. Hierbij komt ieder kalf dat geen melkkoe wordt bij ons in de stal terecht. We zorgen voor een ontspannen en goed leven waarbij het voedsel van de kalveren bestaat uit maïs, aardappelsnippers, frietresten en hoogwaardig krachtvoer. Ons doel is om ons bedrijf uit te breiden met stal die voorloopt op de huidige regelgeving met een betere leefomgeving voor het kalf, wat dierwelzijn ten goede komt.

De lekkerste frieten

U kunt bij ons in Zeeland niet alleen het beste kalfsvlees kopen. Wij telen namelijk ook zelf de lekkerste aardappelen van de Zeeuwse klei. Kies voor onze frieten in zak, geschilde aardappelen en consumptieaardappelen.

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Bel ons nu

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over ons vlees? Aarzel niet en neem gerust contact met ons in Meliskerke op.

U bereikt ons door te bellen naar +31 6 42 07 62 73 of stuur een e-mail naar info@hoeverapenburg.nl.