Hoeve Rapenburg

🥩 Puur en eerlijk Zeeuws

🥩 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Lamsvlees
uit Zeeland 🥩

U kunt bij Hoeve Rapenburg heerlijk lamsvlees uit Zeeland kopen. Kiest u voor kwaliteit uit de regio Meliskerke, dan kiest u voor de pure en eerlijke producten uit eigen teelt. Bent u benieuwd naar onze producten of wilt u een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op.

Het lekkerste lamsvlees van Zeeland kopen

De dieren uit onze stal zijn afkomstig uit de melkveehouderij. Ons doel is om ons bedrijf uit te breiden met een stal die voorloopt op de huidige regelgeving met een betere leefomgeving voor de dieren, wat dierwelzijn ten goede komt. Uiteindelijk proeft u dit terug in ons vlees. Al ons vlees wordt op ambachtelijke wijze, geheel naar wens van de klant, klaargemaakt. Omdat wij alleen vlees uit eigen veehouderij bieden, waarborgen wij de beste leefomstandigheden en kwaliteit.

De lekkerste aardappelen

U kunt bij ons niet alleen het lekkerste lamsvlees van Zeeland kopen. Ook voor de beste aardappelen zit u hier goed. Denk aan frieten in zak, geschilde aardappelen, gewassen en ongewassen aardappelen en consumptieaardappelen.

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Bezoek onze boerderij

Wilt u lamsvlees kopen in Meliskerke, Zeeland? Dan neemt u contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling. Uiteraard staan we u ook graag te woord wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst.

U bereikt ons door te bellen naar +31 6 42 07 62 73 of stuur een e-mail naar info@hoeverapenburg.nl.