Hoeve Rapenburg

🥩 Puur en eerlijk Zeeuws

🥩 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Vlees-boerderij
in Zeeland 🥩

Hoeve Rapenburg is een vleesboerderij in Zeeland met vlees uit eigen veehouderij. We bieden vers vlees van de hoogste kwaliteit. Bent u benieuwd naar onze producten of wilt u direct een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op.

Dé vleesboerderij in Zeeland

Op onze vleesboerderij in Meliskerke, Zeeland, worden onze eigen rosékalveren gehouden. Deze kalveren zijn afkomstig van de melkveehouderij. De kalveren die geen melkkoe worden, komen in onze stal terecht. Wij hebben uitstekende leefomstandigheden voor de dieren hoog in het vaandel staan. De kalveren worden grootgebracht met maïs, aardappelsnippers, frietresten uit eigen verwerking en hoogwaardig krachtvoer. Het vlees wordt door ons op ambachtelijke wijze en naar wens van de klant verwerkt.

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Ga het gesprek met ons aan

Kiest u voor Hoeve Rapenburg als uw vleesboerderij in Meliskerke, Zeeland? Hier krijgt u vers, puur en (h)eerlijk vlees. Neem contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling. Ook bieden we u de lekkerste frieten van aardappelen die door onszelf zijn geteeld op de Zeeuwse klei. Uiteraard staan we u ook graag te woord wanneer u vragen heeft over onze producten of meer informatie wenst.

U bereikt ons door te bellen naar +31 6 42 07 62 73 of stuur een e-mail naar info@hoeverapenburg.nl.