Hoeve Rapenburg

🥔 Puur en eerlijk Zeeuws

🥔 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Friet-leveranciers
uit Zeeland 🥔

Hoeve Rapenburg uit Meliskerke is zonder twijfel een van de beste frietleveranciers in Zeeland en omstreken. We telen onze eigen aardappelen, direct van de Zeeuwse klei van Walcheren. Bent u benieuwd naar onze producten of wilt u een bestelling plaatsen?

Neem dan contact op met onze frietleveranciers uit Zeeland.

De beste frietleveranciers uit Zeeland

Hoeve Rapenburg is een bedrijf uit Meliskerke dat akkerbouw en veehouderij combineert. We telen onze aardappelen op Walcheren, in de Zeeuwse kleigrond. We houden de aardappelen vanaf de eerste groei tot aan het eindproduct volledig in de gaten. Zo weten we tijdens de groei altijd de juiste voedingsstoffen toe te dienen. De aardappels worden na de oogst tot de winter opgeslagen en vervolgens verwerkt. Er wordt een zorgvuldig proces doorlopen om u uiteindelijk producten als friet in zak, geschilde aardappelen en consumptieaardappelen van hoge kwaliteit aan te bieden.

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Bespreek uw wensen met ons

Kiest u voor ons als een van de beste frietleveranciers in Zeeland? Dan neemt u contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling. Uiteraard staan we u ook graag te woord wanneer u vragen heeft of meer informatie over onze frieten wenst.

U bereikt ons door te bellen naar +31 6 42 07 62 73 of stuur een e-mail naar info@hoeverapenburg.nl.