Hoeve Rapenburg

🥩 Puur en eerlijk Zeeuws

🥩 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Vlees-leverancier
voor de horeca in Zeeland 🥩

Hoeve Rapenburg uit Meliskerke is dé vleesleverancier voor de horeca in Zeeland die veel waarde hecht aan eerlijk en lokaal. Wij bieden u heerlijke vleesproducten uit eigen veehouderij en dat ziet en proeft u. Bent u nieuwsgierig naar onze producten?

Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Dé vleesleverancier voor de horeca in en buiten Zeeland

Onze rosékalveren zijn afkomstig van de melkveehouderij. Wanneer duidelijk is dat een kalf geen melkkoe wordt, komen ze bij ons in de stal. Wij vinden het enorm belangrijk om de kalveren de beste leefomstandigheden te bieden. We verwerken het vlees zelf, geheel op ambachtelijke wijze en naar wens van de klant. Reken op ons als vleesleverancier voor de horeca in Zeeland en laat uw klanten genieten van ons heerlijke vlees.

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Kom bij ons langs

Zoekt u een gespecialiseerde en betrouwbare vleesleverancier voor de horeca in Zeeland waar kwaliteit nog altijd hoog in het vaandel staat? Dan kiest u voor Hoeve Rapenburg uit Meliskerke. Neem contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling. Ook bieden we u de lekkerste frieten van aardappelen die door onszelf zijn geteeld op de Zeeuwse klei. Uiteraard staan we u ook graag te woord wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst.

U bereikt ons door te bellen naar +31 6 42 07 62 73 of stuur een e-mail naar info@hoeverapenburg.nl.