Hoeve Rapenburg

🥔 Puur en eerlijk Zeeuws

🥔 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Aardappels
uit Zeeland 🥔

Voor de lekkerste aardappels van Zeeland kiest u voor de aardappels van Hoeve Rapenburg uit Meliskerke. Gaat u aardappelen kopen uit Zeeland van onze eigen teelt? Dan krijgt u uitstekende kwaliteit direct uit de Zeeuwse klei. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wilt u direct frietaardappelen uit Zeeland kopen?

Neem dan contact met ons op.

De lekkerste aardappels
van Zeeland

Wij combineren veehouderij met akkerbouw. U kunt op het gebied van akkerbouw aardappelen kopen van eigen teelt in Zeeland. Wij oogsten onze aardappelen aan het einde van het seizoen om ze aansluitend op te slaan en vervolgens verwerken we deze in de winter. Een messenschiller verwijdert de schillen van de aardappels uit Zeeland volautomatisch. Eventueel achtergebleven schil wordt daarna met de hand verwijderd. Hierna is het tijd om onze frietaardappelen in Zeeland te verwerken tot frieten. De aardappelen worden gesneden tot bijvoorbeeld Vlaamse frieten of Franse frietjes. Kleine stukken worden verwijderd, de frieten worden gespoeld en overtollig vocht wordt verwijderd. Als laatste stap worden de frieten vacuüm verpakt, zonder conserveringsmiddelen met een daarbij gegarandeerde houdbaarheid van vijf dagen.

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Bestel nu

Frietaardappelen uit Zeeland kunt u kopen u bij Hoeve Rapenburg. U vindt echter niet alleen frietaardappelen bij ons in Zeeland. Ook voor geschilde, ongewassen en consumptieaardappelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u bij ons in Meliskerke, Zeeland, uw frietaardappelen kopen, dan kunt u ons bereiken op +31 6 42 07 62 73 of stuur een e-mail naar info@hoeverapenburg.nl.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem ook dan gerust contact met ons op.