Hoeve Rapenburg

🥔 Puur en eerlijk Zeeuws

🥩 Ambachtelijk verwerkt

🥔 Aardappelen uit Zeeuwse klei

Boerderij winkel
uit Zeeland 🥔🥩

Hoeve Rapenburg is een boerderijwinkel in Meliskerke, Zeeland, met de beste producten uit eigen teelt. Bij ons koopt u de beste aardappelen direct uit de Zeeuwse klei en vlees van eigen kalveren. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten of wilt u direct een bestelling plaatsen?

Neem dan contact met ons op.

De producten van onze boerderijwinkel in Zeeland

Hoeve Rapenburg is een boerderijwinkel in Zeeland dat akkerbouw en veehouderij combineert. In 2005 specialiseerde wij ons in het telen van aardappelen. U kiest bij ons diverse aardappelproducten waarbij we het gehele productieproces zelf in de hand houden. Op die manier kunnen we de optimale kwaliteit van onze producten garanderen, denk aan friet in zak, geschilde aardappelen, consumptieaardappelen, ongewassen en verpakte aardappelen. In 2009 werd er gestart met het houden van rosékalveren welke sinds 2018 ook in Zeeland worden verkocht. Het vlees van de kalveren wordt op ambachtelijke wijze klaargemaakt, geheel naar wens van de klant.

Van het land naar de klant

Aardappel schillen met de hand

Verse friet

Onze friet komt vers van het land en is beschikbaar in verschillende vormen om bereid te worden in de keuken.​

Vers rauw vlees

& vers vlees

Ons vlees komt rechtstreeks uit onze stal en via de slager op het bord van jullie gasten.​

Kom gerust eens langs

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over de producten van onze boerderijwinkel in Meliskerke, Zeeland?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 42 07 62 73. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hoeverapenburg.nl.